Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:10 | February 7, 2017

Toujours

I helgen var jag i Köpenhamn på ett event och avslutningsfesten Versace och Elite models hade på ARCH, SJUKT ställe, finns ingen sån klubb här i Sthlm. Jag blev så imponerad av ljussättningen etc. Ni som följer mig på snap fick ju se lite mer av det. Hade så mysig dag med tjejerna när vi tog en lång lunch, drack drinkar och pratade om allt mellan himmel och jord. Finaste jag vet är när folk öppnar upp sig och visar sig sårbara. Jag har själv ganska svårt för det men när jag känner att jag kan göra det så gör jag det och det brukar oftast kännas bra efteråt. Världens bästa tjejer <3

// This weekend I went to Copenhagen for fashion week and visited Arch who had a party together with Versace and Elite models. Arch is one of the coolest spots I’ve seen in Scandinavia. 

Here is one of my outfits I took with me to CPH fashion week. Here in a natural look, no make no filter. The Hoodie/dress is everything. It’s from Bikbok and the Never Denim collection that I LOVE. The pieces are more exclusive and better quality. I think you can compare it a bit to ACNE. You find the hoodie HERE.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_4840

( This post contains adlinks)


2 comments2 kommentarer om “Toujours”

    Du är en av mina vackraste vänner – for sure! Eftersom att jag är all in hetro så tycker jag mest om dig för din fina, ödmjuka insida. Att du är såååå vacker på utsidan är bara en bonus 😉 Du vet, när man träffar någon som bara är så himla lik en själv. Samma humor, tankesätt och så vidare! Hoppas att du mår lite bättre idag och att du ser till att pausa ibland! Din finhet är värd guld….. <3

    Reply

    MADDE JAG DÖR <3<3<33<3<3<3<3<33 Älskar dig såååååå!!!! right back atcha med allt du skrev <3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.