Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:39 | September 19, 2017

YELLOW

Nu är jag inne på dag 6 av min sjukskrivning och vila. Är fortfarande supertrött och seg och ont där dom sytt men annars är det bättre. Svartnar för ögonen när jag reser på mig så det känns som jag har nå brist på något men förutom det är jag mycket bättre. Går åt rätt håll iaf 🙂

 

Tänkte dela med mig lite av en outfit jag tog för några veckor sen- är helt inne på färg just nu. rött, gult, rosa älskar det!

// Here is an outfit I took a couple of weeks ago, I’m totally into color right now. Yellow, red, pink- you name it. 

Everything Im wearing is from NA-KD fashion

 


1 commentsEn kommentar om “YELLOW”

    Hej Shahareh! Undrar om du är intresserad av att sälja din kappa från Make Way som är camelfärgad? Söker just nu efter den jackan men eftersom den är slutsåld så undrar om du vill sälja den?
    Kraaam Sanna

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies