Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:57 | October 1, 2017

I’m going to Turkey

– Detta är ett bloggsamarbete med Metro Mode, Turkish Airlines-

 

Nästa vecka åker jag och ett litet gäng tillsammans med Metro Mode och Turkish airlines till Bodrum. Jag är såå taggad, skönt att komma till värmen några dagar och så kul att få upptäcka Bodrum. Jag är extra glad att min andra halva Roshi ska med. Finns inget bättre än att resa och upptäcka nya platser. Jag vet inte så exakt vad som kommer hända på plats för aktiviteter men jag vet att det kommer hända massa kul- kommer uppdatera både här och insta så ni får följa med såklart 🙂

 

//Next week Im going to Bodrum in Turkey together with Metro and Turkish Airlines. I’m so excited to discover Bodrum and extra happy that my other half Roshi is coming too. I will update my blog and instagram a lot so follow our trip 🙂

 

 

 


0 commentsGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies