Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:27 | November 2, 2017

SPREAD LOVE

Jag vill bara skriva om ett ämne. Det här med att ge sig rätten att kommentera andras utseenden? Folk säger “Ta inte åt dig” Jag tar inte ÅT mig men jag blir ledsen att människor är SÅ elaka mot varandra på nätet. Gömmer  sig bakom en skärm och skriver elaka saker, dom värsta kommentarerna är den när man låtsas att man bryr sig.  ” Gumman vill inte vara elak men din mage ser gravid ut” Eller “Din näsa är sne, vart är den opererad så. jag undviker samma ställe?”

 

VAAAAAD får ni ut av att skriva sånt? Jag kanske inte blir ledsen utan skrattar bort det för det är så patetiskt och feg att sitta och inte visa vem man är skriva en fake email och låtsas men andra TAR ÅT SIG. Vet att nätmobbning är ett stort och allvarligt problem men fyfan vad jag hatar sånt. Folk har tagit livet av sig på grund av att dom blivit mobbade på nätet för dom har vart tjocka, gay, transor eller annat. Oavsett vad man är vem fan ger en person bakom skärmen rätten att trycka ner en annan människa? Mår ni bättre av att säga något elakt till någon? Lägg bara ner, sprid kärlek, JAG LOVAR ni kommer må bättre än när ni sprider hat. Kärlek ger kärlek, hat ger mer hat. Vad vill ni ha i världen? SNÄLLA SNÄLLA VAR SNÄLLA MOT VARANDRA <3

 

Här kommer min första Vlog och jag tänkte nu kommer jag få elaka kommentarer om att jag är osminkad, sne eller whatever. Men vet ni vad, det är inte jag som kommer må dåligt när jag lägger mig på natten utan det är ni som är elaka. SÅ försök försök tänka en extra gång innan ni skriver något elakt.

 

SPREAD LOVE PEEPS!!

 

Watch my Vlog HEREEEEEEE

 


0 commentsGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies